Zwembaden

Een vakantiegevoel in eigen tuin creëren? Het kan.

U heeft er wellicht al meermaals over nagedacht om een zwembad te plaatsen of om uw vakantie door te brengen in eigen tuin. Een zwembad plaatsen betekent niet alleen extra genieten in eigen land, het betekent ook een meerwaarde voor uw tuin en woning!

Twijfel niet langer en contacteer ons vrijblijvend! Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis realiseren wij uw droomzwembad op maat én binnen uw budget. Ook indien u reeds over een zwembad beschikt dat aan een opfrisbeurt toe is, kan u bij ons terecht. Wij verbouwen en renoveren uw zwembad rekening houdend met een optimale service en kwaliteit.

Bij ons kan u terecht voor de plaatsing van uw bouwkundig zwembad, vervaardigd uit beton en afgewerkt met een liner.

Door te kiezen voor een bouwkundig zwembad, kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u kiest bovendien ook voor echte luxe. Dankzij de duurzaamheid van beton en de hoogwaardige constructie, heeft uw zwembad een luxueuze uitstraling. Bovendien bent u niet gebonden aan standaardafmetingen maar kan u perfect uw afmetingen, vorm en plaatsing van accessoires vrij kiezen.

Samen met u bespreken wij graag de plaatsing van uw zwembad, rekeninghoudend met kwaliteit, duurzaamheid en budget.

Verder zorgen wij ook voor een technische installatie op maat voor het door u uitgekozen zwembad en geven wij u de nodige technische en praktische informatie omtrent onderhoud en behandeling van uw zwembad.