Onze werkwijze

Dream and meet! Plannen. Creëren. Hoe ziet jouw ideale zwembad eruit ? Wat verwacht je van een renovatie? Welke dromen hou je er op na? Hier volgt een stappenplan van hoe wij het vakantiegevoel bij u thuis brengen.

Aanvraag

Wenst u meer informatie of  een offerte, dan garanderen wij u een snel antwoord.

Afspraak

Wij komen vrijblijvend bij u langs op een door u gekozen tijdstip. Tijdens dit gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden van uw project en geven wij u meer informatie omtrent onze werkwijze. Op deze manier garanderen wij u een antwoord op al uw technische en praktische vragen.

Offerte

Een paar dagen later kan u van ons een duidelijke en gedetailleerde offerte verwachten. Heeft u nog vragen of wenst u nog aanpassingen door te voeren, dan bespreken wij graag de offerte samen met u.

Uitvoering

Indien u beslist om met ons samen te werken, komen wij nogmaals ter plaatse om onder andere de start- en realisatietermijn en het verloop van de werken met u te bespreken.

Service

Op het einde van het project wordt alles zorgvuldig met u overlopen en bekeken. Wij geven delen u alle nodige technische en praktische informatie mee omtrent de installatie.

Klaar

Het einde van het project betekent niet het einde van onze service. Ook na de uitvoering van de werken staan wij nog steeds 7/7 paraat om u bij te staan waar nodig.

Overtuigd?

Laat zeker van je horen!

Contacteer ons