Paneelbouw

Het begrip energiezuinigheid is de laatste jaren niet meer weg te denken wanneer men spreekt over bouwen of verbouwen. Energiezuinigheid en esthetica zijn twee gevestigde begrippen wanneer men bouwt of verbouwt.

Sandwichpanelen zijn hiervoor uitermate geschikt. Dankzij hun uitstekende thermische eigenschappen en flexibiliteit kunnen zij perfect geïntegreerd worden in zowel traditionele, moderne, grote als kleine gebouwen of projecten.

Sandwichpanelen zijn zowel als dak, gevel of wandbekleding ideaal. Hun duurzaam karakter in combinatie met weersbestendigheid en brandwerendheid zorgen ervoor dat zij uitermate geschikt zijn voor verschillende types van projecten of gebouwen.

Dankzij onze jarenlange ervaring begeleiden wij u graag in de bouw of renovatie van uw loods, koel- of vriescel in sandwichpanelen of staalconstructie en dit zowel voor particulier als professioneel gebruik. Afhankelijk van uw activiteit en het type constructie dienen de gebruikte materialen aan een aantal wettelijke vereisten te voldoen. Daarom komen wij graag langs om uw project samen met u te bespreken. Op deze manier verzekeren wij u een correcte uitvoering op maat, conform de wettelijke vereisten en op maat van uw wensen.

Ook voor het plaatsen van bijhorende automatische poorten en koeltechniek kan u bij ons terecht.